Naše reference

Malcajt

Aplikacija Malcajt na enem mestu ponuja širok nabor aktualnih informacij in jedilnikov gostiln, restavracij, picerij in drugih ponudnikov iz vašega kraja in okolice. Ob kliku na izbranega ponudnika se vam izpišejo podrobnejši opis, fotografije, delovni čas, stalna in aktualna ponudba ter vsi kontaktni podatki.

Povpraševanje

Chemcolor Configurator

Chemcolor Configurator je mobilna aplikacija izdelana za Android, s katero lahko poiščete najbolj primerno zaščito za vaše površine - naj bodo to zunanje ali notranje, Chemcolor Configurator je prava rešitev.

Povpraševanje

Rudar Senovo

Mobilna aplikacija Rudar omogoča pregled dokumentov in obvestil za posamezne stanovanjske objekte, katere upravlja in vzdržuje Rudar Senovo.

Povpraševanje

Creditbit Info

Creditbit je kriptovaluta, ki omogoča hiter način plačevanja. Aplikacija Credibit Info ponuja vse potrebne informacije o tej kriptovaluti, gibanje tečaja v realnem času in trendih v prihodnje. Prav tako je objavljen seznam, kjer lahko kupite Creditbit.

Povpraševanje

LEOcoin info

LEOcoin info je mobilna aplikacija izdelana za Android in iOS, ki omogoča pregled vrednosti LEOcoin kovanca, njihove splošne lastnosti ter ostale podrobnosti, ki jih moramo kot uporabniki, ter lastniki poznati. Prav tako lahko spremljamo top 10 lestvico najbolj prodajanih kovancev na svetu.

Povpraševanje

DialogEQ

Dialog EQ je programabilni pametni regulator, namenjen daljinskemu nadzoru in upravljanju ogrevalno/hladilnih sistemov. Dialog EQ z uporabo tehnologije povezovanja »v oblak« omogoča uporabniku daljinski dostop do njegovega sistema iz poljubne lokacije.

Povpraševanje

iWhat2Do

iWhat2Do je mobilna aplikcija namenjena aktivnemu preživljanju prostega časa. Z enostavnim vmesnikom pridobite ideje kam za vikend, kaj popoldne početi z otroki, družino, prijatelji, ideje za družabne igre in še več.

Povpraševanje

Pravopis

Aplikacija Pravopis združuje najpomembnejša poglavja slovenskega pravopisa, ki so obrazložena na enostaven in razumljiv način, poleg tega pa so pravila podkrepljena s številnimi konkretnimi primeri, ki so dodatna pomoč pri razumevanju.

Povpraševanje

Komunikator - 1A Internet

Sodobna in napredna mobilna aplikacija, ki smo jo razvili za lastne potrebe in je namenjena našim strankam. Omogoča jim preprost, pregleden in bolj enostaven nadzor nad svojo spletno stranjo in vsemi pomembnimi spremljajočimi funkcionalnostmi.

Povpraševanje

Slovenski prazniki

Aplikacija Slovenski prazniki vsebuje seznam vseh praznikov v tekočem letu, njihov kratek opis ter pregled dni, kdaj se prazniki zvrstijo.

Povpraševanje

Ljubljana by Wheelchair

Aplikacija s katero lahko preverite dostopnost Ljubljane z invadildskim vozičkom. Restavracije, muzeji, lokali, hoteli, šole, ustanove, ...

Povpraševanje

Direkt s kmetije

Mreža lokalnih ponudnikov podeželskih dobrot je operacija, ki je nastala kot del Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Dolenjska in Bela krajina.

Povpraševanje

Izdelane aplikacije: